Ring oss på +46 40-671 00 05 eller +46 8-673 01 55  |   order@connectmarketing.se

Gåvokort Julklapp Företag .se

Om oss

Välkommen till Connect Marketing!

Gåvokort och julklappar till företag är vår specialitet, och har så varit ända sedan företaget bildades år 2002. Vi är ett relativt litet företag, sett till antalet anställda – ca 10 personer. Men med åren har vi växt till att bli Sveriges ledande företag inom gåvokort, julklappar, presentreklam och företagsprofilering. Vi finns i Malmö, och vi har kontor även i Stockholm och Jönköping. Vårt lager är beläget någonstans i mitten – i Viared, Borås, längs med Riksväg 40.

Vår kundkrets är omfattande, en samling av små och stora företag, kommuner och organisationer runt om i världen. Connect Marketing är stolta leverantörer till bland andra Malmö Stad, Sigma, Berendsen och Best Western Hotels.

Du som letar efter gåvokort och julklappar till personalen hittar ett mycket stort sortiment av kvalitetsprodukter hos oss. I dagsläget har vi ca 120 olika leverantörer som erbjuder sammanlagt närmare 1 800 olika produkter. Några exempel på företag vi samarbetar med är Alessi, Mannerström, Georg Jensen, Jamie Oliver, Klippan och TRIWA.

Connect Marketing har dock fler strängar på lyran. Bland annat är vi Skandinaviens största kedja inom arbetskläder och företagsprofilering – vi samarbetar med över 60 återförsäljare i Sverige, och i övriga Norden finns ytterligare 90.

Vårt miljöarbete

Vi lägger mycket arbete på att hitta produkter av hög kvalitet, men som samtidigt är miljövänliga. Vi ställer hårda krav på våra leverantörer, och så långt det är möjligt väljer vi företag som har ett tydligt miljötänk och som har ett dokumenterat miljösystem på plats och arbetar med miljöcertifierade produkter.

När det gäller miljö och kvalitet ställer vi lika hårda krav på oss själva. Kvalitets- och miljöpolicys uppdateras regelbundet, och personalen får löpande utbildning och ökade befogenheter i jakten på att minska vår påverkan på miljön.

Att beställa gåvokort och julklappar

Att skapa en order hos oss går fort, och vi har gjort vårt bästa för att processen ska vara så enkel som möjligt. Webbutiken har tydliga kategorier och en enkel meny, vilket gör att du snabbt hittar fram till den typ av produkter som passar.

När du hittar rätt gåvokort eller julklapp beställer du med några snabba klick, och inom 3 arbetsdagar är din leverans på väg. Produkter med tryck tar ca 3-4 veckor att få hem.

Varmt välkommen med din beställning! Se hela vårt utbud på connectmarketing.se.

Hela vårt breda utbud

Brett och uppskattat utbud med tusentals produkter till snabb leverans.

Önskar ni ett kostnadsfritt förslag?

Ange e-postadress och eventuella önskemål
så återkommer vi med ett kostnadsfritt förslag!